Waarom een week naar Frankrijk komen voor een coaching?

Al jaren kom ik in Frankrijk. Om Nederlandse en Vlaamse cliënten te begeleiden in bijvoorbeeld voorkomen van burn-out, in leiderschapskwesties of als managementteam. Deze coachreizen onderneem ik onder de naam Villa DaCapo. Het zijn intensieve trajecten met een vaak enorme impact. In een week tijd krijgen cliënten de mogelijkheid om een echte omslag in hun (werk)leven te maken. 


Retraite. Natuurlijk hoort op deze pagina in de eerste plaats informatie over de coachreizen die ik al 20 jaar samen met cliënten maak. In de loop van de tijd is het programma alleen maar verstevigd. Wat we doen is onderhevig geworden aan de tijd en de periode in de maatschappij. Een week in Villa DaCapo is een week werken, intensief werken aan de "BV ik". Vandaar Zelfmanagement Retraite.

Kijk voor meer informatie op http://www.coach-bv.eu/frankrijk

 
La Recolte; oogst je droom. Vanaf 2012 begeleid ik ook eigenaren van toeristische accommodaties in Frankrijk.

Daarnaast hebben ook deze ondernemers met hun gezinnen af en toe een coach nodig, niet alleen in de zakelijke context.

De begeleiding van ondernemers in de toeristische sector vindt uiteraard plaats in Frankrijk, in een Chambre d'Hôtes, in de periode dat het in deze sector "stil" is. Meer info onder "Specials".

Abri des Ecrivains. Een tweede doelgroep die ik begeleid in Frankrijk is die van de schrijvers. Schrijvers van boeken, van levensverhalen of van opleidingsmodules. Kijk in de flyer onder "Specials": Abri des Ecrivains en mail me maar.