Ik ben Hans Koch; ik ben coach, therapeut, managementadviseur en -begeleider. Heel mijn werkzame leven heb ik er voor gekozen mensen, teams en organisaties met een team van minimaal 2 coaches te begeleiden. Daar houd ik ook graag aan vast. Om 3 redenen: 2 coaches weten en kunnen meer dan één; het is afwisselend voor de cliënt (ander perspectief) en heel belangrijk, we professionaliseren elkaar en geven elkaar feedback.


Mijn CV: http://www.coach-bv.eu/professionals/cv-hans-koch

Ik deed mijn ervaring in coaching, training en therapie vooral op door het begeleiden van directie- en managementteams in de retail en wholesale. Daarnaast begeleidde ik veel organisaties in de technische branche; ingenieursbureaus, vastgoedontwikkelaars, IT-bedrijven. Mijn logische analyses sloten goed aan bij de behoefte van de klantorganisatie.

Ik leidde eerst een organisatie van trainers/consultants bij een satelliet van het ministerie van onderwijs, daarna bij Elsevier Opleidingen en vervolgens voor mijn eigen bedrijf. Bij dat (bege)leiden hoorde ook het opleiden van trainers en coaches. Dat voor een groep staan, cursus geven, trainen; dat is nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn voorkeur in werken. De combinatie van creatief werken en opleiden van kortweg "mensbegeleiders" zoals coaches en leerkrachten is een bezigheid die ik tot in lengte van dagen wil blijven doen. Dat zal na mijn pensionering meestal plaats vinden in Frankrijk, maar afstanden in Europa en de wereld worden steeds kleiner; dus dat zal geen bezwaar zijn.

Ik verzorg nog steeds graag ondernemerscoaching - zie de pagina inkochnito troubleshooting op www.hanskoch.nl. En .. als je me inhuurt zal ik je steeds meer uitnodigen naar mijn atelier te komen. Om misschien te leren van elkaar. Door te schetsen en te koken bijvoorbeeld.

Door de generalistische kijk op de wereld om me heen, door mijn scherpe analyses en mijn bijzonder verbindende theoretische onderbouwingen van complexe processen ben ik een probleemoplosser - troubleshooter - bij uitstek. Ik word dan ook graag uitgenodigd een eerste schets van de situatie te komen maken. Het resultaat van de gezamenlijke inspanningen is een tableau, een plaatje op zich.
Voor de juiste cliënten gebruik ik mijn spirituele/intuïtieve vermogens. Alleen als je er om vraagt. Echter .. ik kan ze niet uitschakelen. Het speelt altijd mee in de coaching. Zie het als een dimensie extra.