Very Special: Zincoaching voor samenlevers en samenwerkers .. “zinergie”
Zincoaching voor samenlevers en samenwerkers .. “zinergie”

 

In deze tijd waarin we het heel normaal zijn gaan vinden dat huwelijkse relaties verbroken worden, maar ook dat een partnership in het werk opgezegd wordt zou het kunnen zijn dat je toch wilt proberen bij elkaar te blijven. Daarin heb ik ervaring. Bij opdrachtgevers was ik vaak bekend om o.a. mijn verbindende werk. Ik heb er een speciale coaching voor gemaakt!

 

Zin van samen

Als mensen samen komen, om te leven of om te werken en in sommige gevallen beide dan hebben de meesten de bedoeling om dat “oneindig” te doen. Bij de start denken de meeste samenlevers of –werkers niet aan uit elkaar gaan. De zin van het samen is niet altijd besproken, maar deze is er wel. Je weet bij de start dat 1 + 1 je tot meer dan 2 brengt; maar waardoor? Enthousiasme, beginnersgeluk, overlappende kwaliteiten, stuwende motivatie? Ik maakte er een studie naar en wil jullie mijn inzichten mee geven.

Als we de belangrijkste betekenis van zin nemen, dan is zingeving daarvan nummer één. Bij het samen leven of werken is er zingeving gevonden met betrekking tot overeenstemmend een gezin stichten of een klus samen klaren. Dat daarbij de lust om iets samen te doen een rol speelt is dan mee genomen, terwijl de zin als doelstelling, als resultaat willen behalen er ook toe doet.

 

Als na verloop van tijd de zingeving sleets is geworden, de lust ontbreekt en de resultaten achterblijven, dan is voor veel “stellen” het moment aangebroken om op te breken. Mijn vraag aan jullie: “als je zoveel gedeeld hebt, zou je dan niet wat meer moeite doen en onder begeleiding bekijken of je de basis van de samenleving en/of samenwerking weer kunt herstellen en misschien kunt vergroten, verdiepen?” De vraag is: “waardoor wordt 1+ 1 meer dan 2?” Daarin kan ik jullie geweldig begeleiden; het resultaat is verbluffend!

 

Voor samenlevers en samenwerkers heb ik de volgende coaching ontwikkeld.

 

De zin van synergie (.. zinergie)

Stellen (het mag ook een team zijn) maken kennis met me, c.q. doen een intake met testen

Na 2 tot 4, max 6 weken voorbereiding komt het stel of het team naar mijn plek in Frankrijk

Je wordt als stel/team individueel, maar vooral samen gecoacht op overeenkomsten, verschillen, blinde vlekken, doelen en doelstellingen, op motivatoren, op conflicten, kortom op zingeving. Op de zin van samen; op het effect van zingeving op de som der delen: 1 + 1 is meer dan 2. Ik laat elk stel, elk team “aan den lijve ervaren” dat je tot meer in staat bent dan dat je elkaars kwaliteiten optelt. Dat is “zinergie”. Zie de pdf met het totale programma.

Deze coaching heb ik de afgelopen 30 jaar heel vaak mogen verzorgen; mijn cliënten zijn er altijd bijzonder blij mee geweest. Het gaf voor mij ook altijd voldoening .. zin … En natuurlijk voor ons als coachteam was het zinvol. We zijn samen het voorbeeld voor onze cliënten!

 

Dus …

Heb je het idee/gevoel dat je aan je relatie of aan je team weer meer zin mag geven? Dat jullie in staat mogen zijn sublieme resultaten te halen? Neem dan contact met me op. Ik beloof je een prachtige tijd in Frankrijk (we gaan ook veel buiten doen) en de investering wordt enorm waardevol door het resultaat; kortom de investering heeft voluit “zin gehad”.


Voor de juiste cliënten gebruik ik mijn spirituele/intuïtieve vermogens. Alleen als je er om vraagt. Echter .. ik kan ze niet uitschakelen. Het speelt altijd mee in de coaching. Zie het als een dimensie extra.

Programma 2020.pdf