Voor wie is welk programma?

Ik begeleid ervaren managers en ondernemers. Met name leiders die een volgende stap of een reeks stappen willen maken. Die hun toekomstvisie binnen korte tijd willen waar maken. Die een burn-out willen voorkomen. Of die meer tevreden willen zijn in hun job.
Jouw werkveld, je praktijk en je achtergrond snap ik goed. Doordat ik meer dan 30 jaar bij (middel)grote bedrijven managers en directies begeleidde. Kenmerkend in mijn coaching is de directe aanpak. Analytisch en toch empathisch. Hard op de zaak, zacht voor de mens. Je krijgt in mijn coaching een mix van de beste ervaringen gecombineerd met een aansluitende theoretische basis.
Ik begeleid je om in het centrum van je kracht te staan.
Zodat je carrière altijd loopt zoals jij dat wilt.
En je altijd de leukste job van je leven hebt!


Het belangrijkste programma dat ik aanbied is een compleet programma voor startende ondernemers. En met name ondernemers die in Frankrijk een bedrijf willen beginnen. Ik ontvang jou als startende ondernemer, samen met je partner graag in onze accommodatie in Bourgogne. Je hebt je eigen gastenhuis voor een week; daar werken jullie en overnachten jullie. De rest van de tijd wordt volledig door ons verzorgd. Wij zullen je als coaches begeleiden in de belangrijkste onderdelen van het starten van een bedrijf. Daarnaast maken we koppelingen voor je binnen ons netwerk als het gaat om allerlei zaken als de Franse wetgeving, inschrijven bij de Franse KvK en bijvoorbeeld het volgen van een taal- en cultuurcursus.

Laat me weten via de mail wat jullie willen en we maken een afspraak voor een telefonische (beeld) intake en vervolgens voor de week in Bourgogne. Na de week kun je uiteraard een beroep op me doen en het coachingstraject voortzetten.

Zie hieronder de pdf voor het volledige programma.


prev next
playDaarnaast hanteer ik al meer dan 25 jaar 3 variaties in mijn Villa DaCapo programma's qua "zwaarte", te weten Villa DaCapo "light", Villa DaCapo , Villa DaCapo Intens.

Zie hieronder de pdf voor meer informatie.